Organisation​

LARKOM tilbyder hjælp til at optimere virksomhedens organisation og finde den rette balance. En optimal organisation kræver de rigtige medarbejdere på de rette positioner, og en omorganisering kan være nødvendig for at opnå dette. 

LARKOM har erfaring med at udvikle ledere og kan bistå i denne proces. Derudover kan opdeling af virksomheden i mindre enheder eller afdelinger skabe større fokus og bedre reaktionsevne på markedets udfordringer. 

LARKOM står klar til at hjælpe med at skabe den optimale organisation for jeres virksomhed.​

Organisationen er virksomhedens motor – er jeres organisation optimal?


Organisation1 på et omskifteligt marked er det vigtigt hele tiden at spørge sig selv, om virksomheden har den rette organisation. Man skal være let nok til at kunne reagere hurtigt og samtidigt have tyngde nok til ikke at blive slået ud af kurs ved første forhindring. Det handler kort sagt om at sørge for, at virksomhedens organisation ligger på den gyldne middelvej i forhold til virksomhedens mål.

Her kan LARKOM hjælpe jer til at finde den gyldne middelvej for netop jeres virksomhed.

For det første har en optimal organisation de rigtige medarbejdere siddende de rigtige steder. Derfor medfører en omorganisering ofte en omvæltning i virksomheden, da det er sjældent at virksomhed, der løbende vokser og tildeler nye ansvarsområder til eksisterende medarbejdere, har den optimale organisering. Derfor kræver en omorganisering ofte beslutninger, som desværre kan være svære at træffe.

Alle arbejdsområder kræver den rigtige leder med forståelse på økonomi, samarbejde og er forretningsorienteret, og på dette område har LARKOM mange års erfaring med at udvikle ledere til nye udfordringer, og er også klar til at hjælpe jer.

Mindre enheder – større fokus

Ud over medarbejdersiden kan det også være gavnligt at se nærmere på, om man kan dele virksomheden op i mindre dele – i form af resultatcentre eller selvstændige afdelinger. Dette hjælper til at skabe fokus på enkeltområder, hvilket er nødvendigt i dagens marked, hvor indtjeningen pr. Sag ofte er meget lav. Derfor kan mindre enheder være en fordel i forhold til at kunne reagere hurtigt og korrekt på både muligheder og farer.

LARKOM kan hjælpe med at skabe den organisation, som er optimal for jeres virksomhed.

​Leverandør og producent af produkter 

og systemer til håndtering af regnvand

CVR: 35675590