Budgetlægning

Mange mellemstore entreprenørvirksomheder undervurderer betydningen af budgettering, hvilket resulterer i manglende kontrol og effektivitet. 

Ved at budgettere alle sager nøje, herunder produktion og betalingsplaner, opnår virksomheden en bedre styring af kvalitet og indtjening. 

Budgetstyring giver også et hurtigt overblik over investeringer, herunder maskininvesteringer, og muliggør dermed en klar fremtidig planlægning. Ved at se budgetter som et afgørende arbejdsværktøj frem for blot en banks krav kan virksomhederne undgå at miste retning.​

Et overset redskab til kontrol og udvikling i den mellemstore virksomhed

​Mange mellemstore entreprenørvirksomheder laver kun et overordnet budget. Det betyder, at de går glip af en oplagt mulighed for at styre virksomheden langt mere præcist og effektivt. Budgetter er nemlig ikke bare noget, som banken kræver, men er i stedet et helt afgørende arbejdsværktøj, som kan forhindre virksomheden i at køre af sporet.

Hemmeligheden er ganske enkelt, at alle sager skal budgetteres. Hvis man budgettere kontrakter på den rette måde helt ned i enkelte sager (så både produktion og betalingsplaner er indlagt i den konkrete sags budget) har man det fulde overblik til at styre sine sager til en bedre kvalitet og – ikke mindst - indtjening.

Styring af sager igennem budgetter giver nemlig et hurtigere overblik over investeringer og kan derfor klarlægge fremtiden inden for maskininvesteringer.

LARKOM kan hjælpe med at opstille kontrakter og se ind til de forskellige opgaver om der er rentabilitet i økonomien. Kontakt os på lk@topk.dk

​Leverandør og producent af produkter 

og systemer til håndtering af regnvand

CVR: 35675590