Bygge- og kontraktstyring​

Vi tilbyder omfattende byggestyring og kontraktstyringstjenester baseret på vores 25 års erfaring. Vi kan træde til som vikar, tilsynsførende eller endda styre hele anlægsprojekter. 

Vores ekspertise omfatter også ordentlig håndtering af underentreprenører, herunder korrekt udformning af kontrakter og overholdelse af AB 92-reglerne. Vi tilbyder også gennemgang af jeres tilbud og bistand med at forberede bud til bygherre. Vi sikrer nøjagtig styring og skaber større tryghed for alle involverede parter.​

Læs videre herunder om bygge- og kvalitetstyring.

Byggestyring​

Hober projekterne sig op? Vi kan træde til med 25 års erfaring indenfor byggestyring​.

​Ethvert anlægsprojekt har brug for styring, men det er ikke altid at bygherre/rådgiver har de fornødne ressourcer til at styre opgaverne sikkert i mål.

Her kan Top Kompany ApSs eksperter træde til med årtiers erfaring fra nogle af landets mest markante park- og anlægsprojekter. Vi har drevet utallige entrepriser sikkert i mål og kender dagligdagen på byggepladsen.

Uanset om i har brug for en vikar til at klare et par byggemøder, mangler en tilsynsførende, eller har brug for at få styret en fuld sag igennem et anlægsforløb fra start til slut, er Top Kompany ApS klar til at træde til, og i samme moment kan vi – hvis dette ønskes – stille med vores eget ipad-baserede kvalitetssikringssystem.

Kort sagt - Top Kompany ApS er klar til at opstarte eller overtage jeres byggesager.

Kontaktstyring​

Ingen er bedre end sin værste underentreprenør - få styr på tropperne.

Enhver entreprenørvirksomhed bruger underentreprenører. Men overraskende få entreprenørvirksomheder har ordentligt styr på sine underentreprenører.

LARKOM kan hjælpe med at sikre, at i både juridisk og organisatorisk har de rigtige redskaber til at holde styr på de virksomheder, som udfører arbejde for jer.​

Underentreprenører.

Ved brug af underentreprenører er det vigtigt, at alle kontrakter, der bliver indgået, bliver udfærdiget korrekt. Det kan betyde tvistigheder og ekstraregninger, hvis ikke hele aftalegrundlaget er lagt og underskrevet af underentreprenørerne.

LARKOM kan hjælpe med at sørge for, at kontrakterne bliver udfærdiget efter lovgivningen således, at det minimerer uklarheder og skaber større tryghed for alle parter. Der er mange regler som er vigtigt for at arbejde med underentreprenører, og det er en vigtig men ofte overset opgave for hovedentreprenører at sætte sine underentreprenører ind i de politikker, som man har lagt til grund for sit arbejde med at drive virksomhed med hjælp af underentreprenører.

Ab 92

Ab 92 er et nøgleområde i håndteringen af underentreprenører, og især når man taler om offentlige udbud, er kontraktstyring og ab 92 er en meget vigtig detalje, som ikke alle virksomheder giver den rette opmærksomhed.

Men virksomheden bør være fuldstændigt klar over, hvilket krav der bliver stillet til og hvilke paragraffer man arbejder under. Man skal dermed vide, hvilke konsekvenser misvedligeholdelse af kontrakten kan have. Samtidig kan et overblik over krav og paragraffer dog også medfører, at man opdager, at det måske ikke er nødvendigt at være nervøs for at hoppe ud i et større udbud.

LARKOM har til dette udviklet en specialtilrettet version af ab 92, som små- og mellemstore entreprenørvirksomheder med fordel kan støtte sig til.

LARKOM hjælper desuden gerne med at gennemgå de tilbud, som i påtænker at byde på, for at sikre den rigtige forberedelse – både i jeres virksomhed og hos de kommende underentreprenører. Det er en stor fordel med erfarne kræfter på sidelinjen, som kan udføre en ks inden en afsending af bud til bygherre.

​Leverandør og producent af produkter 

og systemer til håndtering af regnvand

CVR: 35675590